مدیر حوزههای علمیه گفت: در جامعه المصطفی به تعامل فرهنگی اعتقاد داریم که این تعامل بر اصولی استوار است، تنها زمانی که دیگران به تعامل پایبند نباشند، تقابل را به عنوان یک استثنا میپذیریم و جامعه المصطفی در زمینه تعامل فرهنگی پیشگام است.
حجت الاسلام صمدی گفت: مبنا و منشاء شکل گیری اعتقاد به ضرورت مهدویت در میان اهل سنت، وجود مجموعه احادیث کثیره، صحیح و متواتری است که وحدت نظر و وجه مشترک میان شیعه و اهل سنت را ایجاد کرده است.
مدير گروه تاريخ و سيره اهل بيت جامعة المصطفي العالميه گفت: اگر بشر بخواهد به تعالي برسد و مشكلاتش حل شود بايد به آموزههاي بعثت پيامبر اكرم(ص) برگردد و عمل كند.
مدیر حوزه های علمیه گفت: عناصر اصلی نظام آموزشی المصطفی نیازمند پیوست دقیق نظریه پردازی ترویجی در سطوح مختلف دانشی است، این مهم روح جدید و تازه ای را ناظر به نیازها تزریق خواهد نمود.
مطبوعات در دنیا در اختیار صهیونیستهاست؛ یعنی در اختیار دشمنان ماست و ترویج و تبلیغ میکنند؛ اما بالاخره پردهها کنار میرود و مردم دنیا میفهمند واقعیتها چیست. ما باید این واقعیتها را به اطلاع مردم برسانیم و این را بدانیم که تفکر شیعه خودش پیش میرود چه ما بخواهیم یا نخواهیم، شیعه پیش خواهد رفت؛ اما سعی کنیم در این مسیر ما هم سهمی و نقشی داشته باشیم....
عضو هيأت علمي جامعة المصطفي العالميه گفت: وظيفه حفظ امام معصوم(ع) و حجت خدا در برابر خطرات شيوه و اقدامي است كه حضرت زينب(س) در اين زمينه با شجاعت و ايثار عمل كردند.
مدیر موسسه بنت الهدی با اشاره به اینکه قریب به 2 هزار نفر در این مجتمع تحصیل میکنند گفت: از 80 کشور در این مجتمع در حال تحصیلاند که از دوره ابتدایی که آموزش زبان فارسی است دورهها شروع میشود و بعد وارد دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا میشوند که دروسی که تدریس میشود دروس اسلامیاند.
حجت الاسلام والمسلمین قنبری با بیان این که دانش آموختگان جامعة المصطفی کنش گران دینی عرصه بین الملل هستند، گفت: دانش آموختگان نمودی از زینت جامعه المصطفی در عرصه های مختلف بین المللی هستند.
آیت الله اعرافی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که جامعه المصطفی میراث دار تاریخ بیش از هزار ساله حوزه های علمیه است، اظهار داشت: جامعه المصطفی و حوزه های علمیه در عصر انقلاب اسلامی رسالت نو و جدیدی را بر دوش کشیده است؛ این راه بسیار فراتر و بزرگتر از راه های پیموده شده است.
مدیر موسسه بین المللی چراغ هدایت و نماینده جامعه المصطفی در تانزانیا گفت: در توصیف این قاره سیاه همینقدر بس که غربیها، قرن ۲۱ را قرن آفریقا نام نهادهاند و برای حضور در این قاره از یکدیگر سبقت میگیرند و مسلماً حضور آنان جهت خدمت به این قاره مظلوم نیست، بلکه آنان به خاطر چپاول و غارت ثروتهای مادی و معنوی مردم مظلوم این سرزمین بر یکدیگر پیشی میگیرند....
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی گفت: زمانی مدارس و کارگاههای اجتماعی در تربیت کودکان حرف اول را میزدند اما امروز رسانه و فناوری ارتباطات فرهنگساز اصلی است.
جانشین ریاست المصطفی در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث خانواده های طلاب المصطفی، عمق بخشیدن ارتباط المصطفائیان با قرآن را یکی از مهم ترین اقدامات در دست پی گیری جامعه المصطفی خواند.
نماینده سابق جامعه المصطفی در اوگاندا گفت: ظرفیت های ارزشمندی در اوگاندا در تبیین معارف اهل بیت(ع) وجود دارد و بسیاری از مردم این کشور تشنه معارف دینی و اخلاقی اهل بیت(ع) هستند.
جلسه مشترک مدیران و کارشناسان اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل جامعه المصطفی العالمیه و اداره ارتباطات و بین الملل موسسه آموزش عالی علوم انسانی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی گفت: پرسشگری با نقد یکسان نیست؛ ائمه معصومین(ع) دارای مقام عصمت هستند و هیچ فعل آنها خطا نیست که بتوان آن را نقد کرد و کسانی که از نقد ائمه معصومین(ع) سخن میگویند در امام شناسی ضعف دارند.
مدیر حوزههای علمیه بر لزوم تقویت همکاریهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با کشورهای همسایه، جهان اسلام و شرق آسیا تأکید کرد و گفت: پیوست ظرفیتهای عظیم جهان اسلام، قدرت بزرگ اقتصادی و سیاسی را رقم خواهد زد.